Coaching

Rabia Alibux is gespecialiseerd in coaching en trainingen op maat voor bedrijven en overheidsinstellingen. U kunt bij haar terecht voor zowel individuele leidinggevenden en werknemers als voor teamontwikkeling. Door de positieve en resultaatgerichte aanpak draagt Public Reform bij aan een vernieuwende en effectieve dynamiek binnen uw organisatie.

“Your time is limited, so don’t waste it living someone’s else’s life. Don’t let the noise of other opinions drown out your own inner voice.”  Steve Jobs

Teamcoaching

Heeft u behoefte om de actieve samenwerking in uw team te versterken en verbeteren? Vraag dan teamcoaching aan bij Public Reform.
Rabia leert u om elkaars unieke kwaliteiten te herkennen en in te zetten om de ambities en visie van het bedrijf of de organisatie waar te maken.
Ook wordt er specifiek stil gestaan bij de toegevoegde waarde die iedere medewerker binnen het team heeft om eigenaarschap van taken en projecten te stimuleren.

Leidinggevenden

Public Reform beschikt over ruime ervaring in het coachen op competenties van mensen in leidinggevende, coördinerende en adviserende functies.
In het coachingstraject ontdekt u de antwoorden op vragen als ‘Pas ik als leidinggevende nog in het huidige profiel van de functie?’ en ‘Welke verbeteringen kunnen worden bewerkstelligd om mijn rol nog effectiever in te zetten?’.
Rabia reikt daarnaast handvatten aan om zelf medewerkers te coachen en om een goede balans te vinden tussen werkdruk en werkplezier.

Individueel

Bij individuele training staat de persoonlijke situatie en de verbale en non-verbale basishouding centraal. Problemen worden omgezet in uitdagingen, doelen worden realistisch en haalbaar gemaakt.
Er wordt intensief stilgestaan bij de invloed die denkpatronen op deze processen kunnen hebben. Er wordt naar evenwicht gezocht tussen de mens als individu en de zakelijkheid van het bedrijf.

Merlijn de Gruijter, voormalig Directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Haarlem
“Rabia is als coach uniek in haar soort. Ze heeft mij niet alleen in een relatief korte periode geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling, maar mij ook geraakt als mens. Haar talent zit in de unieke combinatie van hoge sensitiviteit, intelligentie, pragmatisme/zakelijkheid en puurheid.
Rabia voert geen kunstje uit. Ze luistert goed, vraagt door maar vult niet te veel zelf in. Ze doet veel vanuit gevoel en weet hierbij de juiste snaar te raken. Ze geeft praktische tools waardoor je in de periode tussen de coachingsgesprekken aan de slag kan met datgene dat je in een gesprek hebt besproken. Hierdoor is het niet zweverig en kun je indien gewenst naar een doel toewerken. Ze gaat goed met feedback om en ik kan alles met haar delen.
Met haar hulp ben ik meer mijn talent gaan inzien, authentieker geworden en een krachtiger mens. Ik had me geen betere coach kunnen wensen!”

Maatwerk

Het leveren van maatwerk op basis van uw wensen en doelstellingen staat bij Rabia Alibux altijd centraal. Haar maatwerk-pakket kan bijvoorbeeld bestaan uit onderstaande vakgebieden. Een combinatie van verschillende onderdelen is uiteraard ook mogelijk.

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Competentie-ontwikkeling
  • Politieke sensitiviteit
  • Lenig denken
  • Strategisch acteren
  • Interculturele communicatie
  • Talentontwikkeling
  • Teamontwikkeling
  • Effectief Netwerken

 

Meer weten over coaching van Rabia? Bekijk het RTL interview over Bedrijfscoaching met Rabia Alibux om een nog beter beeld te vormen.

Heeft u een opdracht en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neemt u dan vooral vrijblijvend contact op per e-mail info@public-reform.nl of per telefoon: 06-51273518.

Wouter de Bruijne, voormalig Senior adviseur Bedrijfsvoering
“Rabia heeft voor SZW een complex persoonlijk coachingstraject met een medewerker met veel succes volbracht, waarbij zij persoonlijke diepgang aan resultaat koppelt. Dit traject is voor zowel de betreffende medewerker als SZW succesvol geweest.”

Sahil Achahboun, projectmanager wijktraineeprogramma (bestuursdienst)
“Rabia heeft als coach en trainer de wijktrainees intensief bijgestaan in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zowel voor het traineeprogramma als voor de trainees wist ze altijd de menselijke maat aan te houden, waarmee een ieder de aandacht ontving die nodig en gepast is. Inleven in de diverse leefwerelden van de wijktrainees zorgde bij hen voor het nodige vertrouwen en toegankelijkheid waarmee Rabia een essentiële basis legt in haar manier van begeleiden.”

logo gemeente den haagStefan Lakhichand, manager Servicepunten Arbeid
“Rabia hebben we enkele jaren gevraagd om nieuwe, jonge high potentials te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. En dat bleek een uitstekende keuze te zijn. De feedback van de medewerkers was altijd erg positief. Rabia leeft zich goed in, stelt de juiste vragen en geeft opdrachten die jonge medewerkers verder helpen in hun ontwikkeling. En, niet onbelangrijk voor een opdrachtgever, ze wist ons frequent bij te praten en gebruikte onze input en feedback altijd voor haar trainingen. Ik kan haar dus van harte aanbevelen.”