Interim management

Voor snelle en duurzame veranderprocessen

Heeft u snel een nieuwe manager nodig? Denkt u ook wel eens aan de voordelen van een tijdelijke manager? Het inzetten van interim management is een effectief instrument bij veranderingsprocessen en speciale projecten. Rabia Alibux heeft daar veel ervaring mee.
Met een gedreven aanpak en visionaire blik stuurt ze uw organisatie in de gewenste nieuwe richting. Ze is flexibel waar mogelijk, neemt de leiding waar nodig. Moeilijkheden worden daarbij niet ontweken, maar juist ter sprake gebracht aan aangepakt.

Haar specialiteit is interim- en verandermanagement, met name gericht op overzicht en rust creëren binnen complexe veranderprocessen. Om in harmonie het einddoel te bereiken dat de gehele organisatie verder helpt.

Heeft u een interim opdracht en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neemt u dan vooral vrijblijvend contact op per e-mail info@public-reform.nl of per telefoon: 06-51273518.

Rabia
Foto: Gregor Servais

“Iets is gauw veranderd, maar nog niet zo gauw verbeterd.”

Maarten Luther

Rinco Knoop, Algemeen directeur/ bestuurder GrKDB & MareGroep NV
Rabia heeft meerdere malen op interim basis gewerkt binnen onze gemeenschappelijke regeling. Haar opdrachten, gericht op structurering en bevorderen van in- en externe samenwerking heeft zij naar volle tevredenheid afgerond, met de voor haar kenmerkende planmatige, resultaatgerichte aanpak. Gecombineerd met vasthoudendheid en vermogen om te verbinden maakt het haar tot een uitstekende verandermanager.

Maarten Dijkshoorn, Manager HRM
“Rabia heeft als interimmanager verbinding kunnen leggen tussen verschillende organisatieonderdelen, opdrachtgevers, stakeholders en de politiek. Hierbij heeft zij de nodige overtuigingskracht laten zien, maar ook een goede wijze van terugkoppeling. Rabia is een verbinder met oog voor verschillende belangen, maar waarbij het resultaat van de opdracht centraal blijft staan. Het is een zeer prettige collega om mee samen te werken.”

Arno van Kempen, Wethouder Gemeente Teylingen / voorzitter Gemeenschappelijke Regeling Werkbedrijven Kust, Duin en Bollenstreek (GR/KDB 2017)
“Rabia is door de samenwerkende gemeenten in de Duin- en Bollenstreek gevraagd om het ServicePunt Werk in opbouw door de moeilijke eerste fase heen te loodsen. Het SPW is samengesteld uit medewerkers van drie andere organisaties en Rabia is er in geslaagd hier in korte tijd een hecht team van te maken. Zij deed dat met een lach waar mogelijk en gezag waar nodig. Zij was de juiste vrouw, op het juiste moment op de juiste plek. Toen zij het SPW verliet, liet zij een krachtige organisatie achter, waar de huidige manager verder op kan voortbouwen. Dank je wel Rabia!!”

Opdracht­gevers & referenties