Projectmanagement

Strategisch management en projecten participatiewet

Heeft u een manager nodig die in complexe situaties snel kan denken, analyseren en ondernemend handelt? Neem dan contact op met Rabia Alibux. Een resultaatgerichte projectmanager die de aanpak van uw project adequaat uitwerkt en snel aan de slag gaat. Ze zoekt daarbij actief naar samenwerking met betrokken actoren en partners.

Rabia Alibux is optimistisch, kan uitdagende situaties goed relativeren en behoudt te allen tijde focus. In het begeleiden van medewerkers staat altijd de hier-en-nu situatie centraal. Een doel- en resultaatgerichte aanpak is van belang, maar Rabia blijft altijd oog voor de mens houden. Ze toont leiderschap en gaat directheid en het stellen van grenzen niet uit de weg. Het zoeken naar harmonie en verbinding in elke vorm van samenwerking is een rode draad in haar manier van werken.

Foto: Gregor Servais

Sociaal domein

Rabia heeft een pakket diensten ontwikkeld rondom de Participatiewet. Met haar resultaatgerichte aanpak zet ze projecten op ter bevordering van onder andere de reguliere uitstroom en verzorgt ze projectmanagement en veranderprocessen binnen het sociaal domein.

Dankzij haar jarenlange ervaring bij verschillende overheden, sociale werkbedrijven en private organisaties is ze gewend zowel op ambtelijk, bestuurlijk als uitvoerend niveau te acteren. Daardoor verkeert ze in de unieke positie om wethouders, gemeenten en andere overheden goed te kunnen adviseren en ondersteunen.

Inge Zweerts de Jong, Wethouder Wassenaar
“Rabia heeft voor de afdeling werk en inkomen een werkwijze opgezet die geheel past in onze nieuwe taak als gemeente. Het begrip participatie heeft zij bij zowel de ondernemers als de mensen binnen de ambtelijke organisatie direct neergezet. Het netwerk van ondernemers en de mentaliteit die ze daarin heeft gecreëerd is een voorbeeld voor andere gemeentes. Ik voelde me altijd zeer bevoorrecht dat wij Rabia hadden om dit voor ons te realiseren en we missen haar enorm zeker ook als mens in het team! Dank.”

Maatwerk

Het leveren van maatwerk op basis van uw wensen en doelstellingen staat bij Rabia Alibux altijd centraal. Heeft u een opdracht en wilt u de mogelijkheden bespreken?
Neemt u dan vooral vrijblijvend contact met Rabia op per e-mail info@public-reform.nl of per telefoon: 06-51273518.