Over Rabia Alibux

Zoekt u een toegewijde en deskundige interim- en projectmanager, bedrijfscoach en trainer? Rabia Alibux gaat met haar kennis en ervaring graag uitdagingen aan om deze tot een goed eindresultaat te brengen. Gedreven, met focus en betrokkenheid brengt zij doelgericht beweging in uw organisatie. Zij neemt directie, leidinggevenden, medewerkers en andere stakeholders mee op weg naar verandering. Met kennis van en ervaring bij organisaties in zowel het private als het publieke domein.

Bij complexe organisaties bereikt Rabia met rust en overzicht duurzame resultaten. Ook als vooraf, of tijdens de weg naar verandering, er extra aandacht nodig is voor persoonlijke effectiviteit, talent- of loopbaanontwikkeling. Rabia zet haar allround kwaliteiten graag in voor uw organisatie.

Organisaties en bedrijven waar zij in de loop der jaren heeft gewerkt, zijn tevreden met haar inzet als strategisch interim en senior projectmanager, bedrijfscoach of trainer. Dat blijkt uit de referenties op deze website.

Rabia start in september 2020 met haar onderzoek om het laatste jaar van de master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam af te ronden. Zij heeft bewust voor deze verdieping gekozen om bedrijven en organisaties in het publieke domein op alle fronten nog beter en actueler van dienst te kunnen zijn. Op haar LinkedIn profiel leest u meer over de door Rabia gevolgde opleidingen en carrièrestappen.

Heeft u de inzet van Rabia Alibux nodig? Neem dan contact met haar op via info@public-reform.nl of 06-51273518.

Foto: Gregor Servais

“What counts in life is not the mere fact that we have lived; it is what difference we have made to the lives of others that will determine the significance of the life we lead.”

Nelson Mandela